14. Adj, király, katonát!

akk14

Csoportos ifjúsági vetélkedő

Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) idén tizennegyedik alkalommal szervezi meg a nagy népszerűségnek örvendő Adj, király, katonát! csoportos ifjúsági vetélkedőt. Az Erdély-szerte meghirdetett vetélkedőre olyan diákok jelentkezését várjuk, akik játékosan, a mesék világán keresztül szeretnének a közösségekről és családról tanulni, akik a hasonló korú gyerekekkel való ismerkedés, barátságkötés által szeretnék feltérképezni a világot.

A verseny az V–VIII. osztályos tanulókat célozza meg, akik a vetélkedőn csoportokban versenyeznek. Az eddigi évektől eltérően ezek a csapatok nem véletlenszerűen alakulnak meg, a versenyzők előre összeállított csoporttal jelentkezhetnek a vetélkedőre. A csapatok tagjai között kötelezően szerepelnie kell legalább egy ötödik osztályos tanulónak is. Bejelentkezni 2020. szeptember 14. és 2020. október 2. között lehet, erről aktuális információk elérhetők a vetélkedő Facebook-oldalán (www.facebook.com/adjkiralykatonat), a MIT weboldalán (www.mitesek.net) és Facebook-oldalán (www.facebook.com/MITESEK). Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolunk a mit@mitesek.net e-mail címen, vagy a 0751 891 215 telefonszámon.

Az elmúlt évi vetélkedő mintájára idén is a korábbiaktól eltérő szerkezettel jelentkezünk. A soron következő fordulóhoz kapcsolódó meséket egy internetes felületre töltjük fel, ahol a vetélkedő teljes időtartama alatt elérhetők lesznek. Az első három forduló a regisztráció során megismert felületen fog zajlani: előre közölt időpontban elérhetővé válik a feladatsor, melyet a diákok bármikor kitölthetnek, a megadott határidőn belül. Az első három fordulón elért pontszámok összesítése után értesítjük azokat a csapatokat, melyek bejutást nyernek a 2020. november 21-én Székelyudvarhelyen megrendezésre kerülő MindentEldöntőre.

AKK14_logo

A MIT munkatársai arra biztatnak minden régi és új szervezőt, tanárokat és civil személyeket, hogy csatlakozzanak az értékteremtő programunkhoz és népszerűsítsék azt kollégáik, barátaik körében.

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy amennyiben az aktuális járványügyi szabályozások nem teszik lehetővé a MindentEldöntő hagyományos módon való megtartását, a meghirdetett időpontban egy online térben zajló fordulóval helyettesítjük azt.


MIT – sajtóközlemény

Kérem ossza meg ismerőseivel:
fb-share-icon0