900-an lehetnek jelen a GYHK hazai mérkőzésein

Megérkezett az illetékes hatóságok jóváhagyása: 900 személy léphet be a gyergyószentmiklósi csarnokba a csütörtöki és pénteki Gyergyói Hoki Klub-Csíkszeredai Sportklub mérkőzésekre.
A 900-as létszámba beleértendők a játékosok, játékvezetők, jégpálya személyzete és biztonsági szolgálat emberei is.
Ennél nyilván jóval nagyobb lenne az érdeklődés, de el kell fogadnunk a döntést.

Ezt figyelembe véve a GYHK a következőkről ad tájékoztatást:

A MAI NAPON, MÁRCIUS 10-ÉN KEDDEN 15 ÉS 19 ÓRA KÖZÖTT A KLUB IRODÁJÁBAN JEGYEKET VÁSÁROLHATNAK AZOK, AKIK SZEZONBÉRLETET VÁLTOTTAK.

SZERDÁN 9 ÓRÁTÓL VÁLTHATNAK JEGYET A BÉRLETTEL NEM RENDELKEZŐK.

A JEGYÁRUSÍTÁS MINDKÉT NAPRA CSAK EZEN JELZETT IDŐSZAKOKBAN LESZ, AZAZ A MECCSEK ELŐTT A PÉNZTÁR NEM NYIT KI!

Egy jegy ára 25 lej.

A szabályozás szerint minden egyes személyt azonosítanunk kell, fel kell jegyeznünk az elérhetőségét, és minden egyes személynek alá kell írnia egy nyilatkozatot miszerint tudomásul veszi, hogy betartják a járvány megelőzését célzó óvintézkedéseket, és tisztában van a kockázatokkal is.

A JEGY ÉPPEN EZÉRT NEM ÁTADHATÓ!

Ezért EGY SZEMÉLYNEK 1 (EGY) DARAB JEGYET TUDUNK ADNI, és a jegyvásárlás kérjük, mindenki hozza magával személyi igazolványát.

A gyermekek biztonsága érdekében csakis 18 éven felüli, azaz felnőtt nézőket tudunk beengedni.
Sajnos ezúttal azok a 18 éven aluliak sem jöhetnek be, akiknek bérletük van. Az ő egészségük érdekében.
Az arany fokozatú bérlettel rendelkezők nem kell jegyet váltsanak, de beleszámítanak a 900-as létszámba és a mérkőzésre való belépéskor ők is alá kell írják a nyilatkozatot, megadva az adataikat ők a szokott bejáraton juthatnak be a VIP szektorba.

Kérjük azokat az idős, vagy valamilyen betegségben szenvedő embereket, akikre a vírus fokozottabban veszélyes, hogy saját érdekükben maradjanak most otthon.

Kérjük a megértését a Csíkszeredai Sportklub szurkolóinak, a két klub közti megegyezés értelmében nem tudjuk őket fogadni a mérkőzéseken.

Szabályok a mérkőzések napján:

A Stadion utcába 17 óra után nem lehet majd behajtani, (ezüst bérlettel sem) csak külön engedéllyel.
A csarnokba csak egy helyen, a főbejáraton lehet belépni.
A beléptetés 17:15-től 18:15-ig zajlik, azt követően az ajtó be lesz zárva a meccs végéig, 18:16-tól tehát érvényes jeggyel sem lehet belépni!

Kérjük a nézőket érkezzenek időben, hogy ne alakuljon ki sor a bejáratnál.
A nézők nem hagyhatják el a csarnokot a mérkőzés végéig. Aki kimegy, az már nem térhet vissza.

MIVEL JÁRVÁNYÜGYI ÓVINTÉZKEDÉSRŐL VAN SZÓ, FONTOS ELŐÍRÁS, HOGY A TUMULTUST KERÜLNI KELL. ÍGY A JEGYVÁSÁRLÁSNÁL, A BELÉPTETÉSNÉL IS KÉRJÜK NE ÁLLJANAK SZOROS SOROKBA. A CSARNOKBAN PEDIG KÉT NÉZŐ KÖZÖTT LEGYEN EGY ÜRES SZÉK.

Nyomatékosan figyelmeztetünk mindenkit, hogy tartsa be a fenti szabályokat, ellenkező esetben a hatóságok közbeléphetnek, és ennek az lehet a következménye, hogy a pénteki, vagy minden további mérkőzésünk is zárt kapus lesz a koronavírus miatti intézkedések lezárásáig.

A mérkőzéseket természetesen a megszokott módon ingyenesen közvetíti a Keresztes Média.

Kérem ossza meg ismerőseivel: