A Figuránál újra műsoron a Szín-kron csoport Ki vagyok én? című előadása

December 12-én, szerda este 7 órától a Figura Stúdió Színház stúdiótermében újra látható a Szín-kron csoport Ki vagyok én? című előadása.

Mi a vers és meddig tart? Mi számít annak, és mi nem? Az előadás a szerelem, az én-keresés, a férfi és női kapcsolatok témájában próbálja meg körüljárni ezeket a kérdéseket.
Kortárs magyar versek (és nemcsak) a terítéken József Attilától, Nemes Nagy Ágnesen keresztül, Varró Dánielig. A verseket zene is fűszerezi, mivel a vers is tulajdonképpen zene.

Az előadás azoknak ajánlott, akik szeretik a verseket, de legfőképpen azoknak, akik csak most fogják megszeretni. Mert a verset mindenki szereti.

Szereplők: Balázs Bernadett Mária, Balázs Helga, Beian Éva, Csorba Kristóf, Csorba Szilvia, Egyed Kriszta, Farkas Beáta, Farkas Kriszta, Farkas Zoltán Norbert, Köllő Eszter, Nagy Csaba, Simonffy Réka, Vargyas Krisztina

Az előadást összeállította: Kolozsi Borsos Gábor, a Figura Stúdió Színház színésze és a Szín-kron csoport vezetője.


Jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej.

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között, vagy előadások előtt fél órával a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen. Online jegyvásárlás a biletmaster.ro oldalon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: