A Nagyvárad Táncegyüttes Idegen című előadása Gyergyószentmiklóson

Április 26-án, péntek este 7 órától a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház nagytermében látható a Nagyvárad Táncegyüttes Idegen című előadása, melynek rendező-koreográfus Györfi Csaba.

Idegen (7)Az Idegen című előadás a biblikus történetiséget alapul véve kísérletet tesz az ikonikus és a hétköznapi elemek érzékeny elegyítésére. Az előadás szándéka továbbá, hogy megpróbáljuk felmutatni a novellában megfogalmazottak ikonszerűségét, összefésülve ezt a bibliai üzenetekkel, mely eredményeképpen hétköznapi helyzetek jöhetnek létre és ezeket felfűzve közelítünk a krisztusi történethez. Az előadás nem kíván a nézők hitbéli meggyőződésére hatni, csupán egy másfajta szemléletet láttatni a kanonikus történet által, a pillanat művészete és ennek erejébe vetett hit segítségével.


Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen. Online jegyvásárlás www.biletmaster.ro oldalon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: