A Szentegyházi Gyermekfilharmónia Gyergyószentmiklóson

Január 18-án, pénteken 19:00 órától

A nagy körben sikernek örvendő Fili 2018. január 18-án, pénteken este hét órától ad koncertet a gyergyószentmiklósi Szent Miklós-templomban. (Előzetesen 17-ére volt meghirdetve az előadás, de kérjük figyelembe venni és szem előtt tartani a megváltozott dátumot.)

A Gyermekfilharmónia közel 40 éve alakult a szentegyházasfalvi 1. számú Általános Iskola tehetséges diákjaiból. A 140 diákból álló együttes 1983-ban vette fel a Gyermekfilharmónia nevet. Évente 20-30 alkalommal lépnek közönség elé. Szentegyházán nem lévén zeneiskola, a hangszeresek oktatását ma a Tanulók Háza zenekörein végzi Haáz Sándor és újabban néhány volt tanítványa. Az együttes repertoárja rövid klasszikus művecskékből, egyedi hangszerelésű népdalfeldolgozásokból, történelmi dalokból és más népek dalaiból áll.

fili1
Jegyek a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház jegypénztárában válthatók munkanapokon 15 órától 19 óráig. A koncertre érvényesek az Ambrus Éva és a Bálint Ákos komolyzenei bérletek. Jegyek ára: felnőtteknek 15 lej, szakmabelieknek, diákoknak, nyugdíjasoknak és vidékieknek 12 lej. Helyfoglalás a 07/42.215.053-es telefonszámon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: