Ábécérendben zajlik a támogatásra jogosultak megkeresése

Ma a B betűsökön a sor

Amint már értesítettük a lakosságot, április 6-tól ismét lehet igényelni a Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA) keretében működő területalapú támogatásokat. Az aktacsomó összeállításához az igénylőnek rendelkeznie kell egy, az önkormányzat által kibocsátott igazolással, amit ez alkalommal NEM személyes, hanem telefonos ügyintézés során állít ki a polgármesteri hivatal, az ügynökségtől (APIA) kapott tavalyi adatbázis alapján.

Ma a B kezdőbetűs vezetéknevűek számíthatnak a városháza munkatársának telefonos megkeresésre.

Mivel egyelőre nem lehet tudni, hogy meghosszabbítják-e az igénylés május 15-i határidejét, éppen ezért mi május 10-ét szabtuk meg. Arra kérjük az igénylőket, hogy amennyiben május 10-ig nem hívjuk fel telefonon, az utána következő napokban jelezzék igénylési szándékukat a polgármesteri hivatal titkárságának 0266-364.494-es telefonszámán.

FONTOS: akik tavaly nem részesültek támogatásban, értelemszerűen nem kell várják hívásunkat, mivel nem szerepelnek az adatbázisban. Kérjük, hogy ők is a titkárság fentebb említett telefonszámán jelezzék igénylési szándékunkat május 15-ig.

Az igazolás kibocsátását követően sem szükséges személyesen ellátogatni a hivatalba, mivel kollégánk az összes igazolást eljuttatja az ügynökséghez.

Gyergyószentmiklós Önkormányzata

Kérem ossza meg ismerőseivel: