Az évad második bemutatója, a B.O.R.

Kolozsi Borsos Gábor egyéni előadás a Szilágyi Vendéglőben

Kolozsi Borsos Gábor egyéni előadásra készül, amelyben a kulturális szórakozás mellett kulináris élvezetek is várják a kikapcsolódni, enni-inni vágyókat. A Márkó Eszter rendezte B.O.R. című zenés gasztrópuccsot október 10-én, vasárnap este 19 órai kezdettel mutatja be a társulat színésze a Szilágyi Vendéglőben.

Az előadásra nem csak egy monológokból álló darabként tekinthetnek a nézők, hiszen az est folyamán egy borsor, valamint különböző ínyencségek is terítékre kerülnek. A falatok a gyergyószentmiklósiak számára biztosan ismert séf, Zsigmond András – kicsiZsiga konyhájából kerülnek az asztalra, a borokat egyenesen a neves egri borász, Sike Tamás pincéjéből kóstolhatják a résztvevők. A hab a tortán, hogy a színházi élményt, illetve a nem csak ízlelőbimbókat, hanem a szemeket is gyönyörködtető finomságokat és kortyokat Korpos Szabolcs, zenetanár zongorajátéka kíséri majd.

A Figura Stúdió Színház mindig is pártolta a színészek egyéni megmozdulásait, két évvel ezelőtt Gáborhoz hasonlóan szintén egyéni előadásként mutatta be Tamás Boglár a Persze című darabot. A társulat tagjai nem csak a színpadon mutatkoznak, többen kipróbálták magukat egyéb területen; így van ez ebben az esetben is, Sosovicza Anna díszlet-, jelmeztervezőként debütál a B.O.R.-ban.


Az előadás létrejöttét a Kulturális Minisztérium és Hargita Megye Tanácsa támogatta.


Jegyek elővételben a Figura Stúdió Színház előterében található jegypénztárban minden hétköznap 15-19 óra között, valamint online a figura.biletmaster.ro oldalon. Az előadásra a helyek száma korlátozott, ezért előzetesen nem áll módunkban helyet foglalni. További információk a 0752-227.011-es telefonszámon vagy az org@figura.ro e-mail címen.


A Figura Stúdió Színház közleménye

Fotók: Kozma Péter

Kérem ossza meg ismerőseivel: