Az M Studio Jóemberek című előadása a Figuránál

December 12-én, kedden este 7 órától a Figura nagytermében kerül műsorra a sepsiszentgyörgyi M Studio Jóemberek című táncszínházi előadása, melynek rendező-koreográfusa Bezsán Noémi.

A produkció magja és kiindulópontja egy egyszerű kijelentés: Minden ember jó, senki sem rossz, csak boldogtalan. Ez hogyan találkozik vagy ütközik az eluralkodó mértéktelenség problematikájával? A Pokol is a földi élet része, egy emberek által teremtett dimenzió, ahol a Gonosz maga akár a rendet teremtő bíra, ahol háttérbe szorul hit, erkölcsi rend, erény. Az előadás képek kollázsa jó emberekről, férfiakról és nőkről, az ártatlan gyönyörvágytól a harcmezőig, ahol eluralkodnak az ösztönök, és megszűnőben a mérték.

Joemberek_Barabas Zsolt_4


Jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej.

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.


M Studio: Jóemberek

Joemberek_plakat

Szereplők: Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila

Rendező-koreográfus: Bezsán Noémi

Művészeti tanácsadó: Bocsárdi László

Díszlet- és jelmeztervező: Kiss Zsuzsanna

Zeneszerző: Ádám Rebeka

Zenei munkatársak: Ferenz Áron, Ádám Júlia

Kérem ossza meg ismerőseivel: