Csütörtökre utópisztikus felnőttmese

A stepfordi feleségek (The Stepford Wives)

amerikai vígjáték (2004), 93 perc

Joanna Eberhart (Nicole Kidman) azt hiszi, a lábai előtt hever a világ. Ő az EBS tévétársaság történetének legfiatalabb elnöke, egy figyelmes férjjel és két gyönyörű gyerekkel. Úgy tűnik, minden tökéletes mígnem egy katasztrofális napon összeomlik Joanna élete. Állásából kirúgják, már arra sem emlékszik, hová járnak suliba a srácok, a mintaházasság is becsődölni látszik…
Az idegösszeroppanás után Joanna és férje úgy döntenek, ideje új életet kezdeni: összepakolják a családot, és elköltöznek az idilli kisvárosba, Stepfordba. Stepfordban pedig minden tökéletes. A házak nagyok, tágasak, díszesek, csillognak-villognak, az ég kék, és süt a nap, a fű zöld és szépen van nyírva, és a feleségek… Elragadóak! Sütnek, főznek, mosnak, vasalnak, takarítanak, gyereket nevelnek, folyton mosolyognak, illegnek-billegnek színes, takaros ruháikban, és fergeteges szexpartnerek a nap bármely szakában!
Az asszonynak hamarosan feltűnik, hogy van valami furcsa ebben a helyben: mintha csak tökéletes házak, tökéletes házaspárok, tökéletes tüllruhák és szikrázó mosolyok léteznének benne. Különösen a megtestesült boldogság élő szobraiként fel s alá vonuló nőkben van valami hátborzongató. Joanna nyomozni kezd?

Június 9., csütörtök 20:00 óra – Paramount_Channel1 – Paramount CHANNEL

port.hu

Kérem ossza meg ismerőseivel: