Elindult a felvételi a BBTE Mentor Klub 2019–2020-as évfolyamába

Jelentkezési határidő: 2019. október 11.

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Magyar Tagozata a 2019–2020-as tanév során immár negyedik alkalommal szervezi meg a személyes készségek fejlesztését célzó Mentor Klub programját, amelyre október 11-ig várják a jelentkező diákokat.

A tehetséggondozó programba szakiránytól függetlenül minden BBTE-n tanuló alap- és mesterképzéses magyar diák felvételizhet. A képzéssorozat összesen 10 témát jár körbe. A résztvevők többek között a hatékony időmenedzsment, tárgyalástechnika, stresszkezelés, valamint előadás-technika rejtelmeibe nyerhetnek betekintést. A felvételt nyert diákok számára a program egy csapatépítő hétvégével indul október 18. és 20. között, a tematikus képzések pedig október 23-ai kezdettel, kétheti rendszerességgel kerülnek megszervezésre.

A felvételt nyert diákok kiválasztása a beküldött önéletrajzok és motivációs levelek alapján történik. Az idei programba a jelentkezési határidő: 2019. október 11. További részletek a képzésekről, képzőkről és a felvételi menetéről a Mentor Klub hivatalos weboldalán: www.bmk.granturi.ubbcluj.ro

Kérem ossza meg ismerőseivel: