Folytatjuk a víz- és csatornahálózat korszerűsítését

A Fecske és a Dózsa György utcában lesznek munkálatok

Július 1-jén a Fecske utcában folytatjuk a vízvezetékhálózat cseréjét.  A tervek szerint egy adott szakaszon egy nap alatt, 8.00–17.00 óra között zajlik a föld felásása, a vízvezetékek lehelyezése és az árkok visszatömése. A munkálatok ideje alatt zavartalan marad a vízszolgáltatás.

Ezzel párhuzamosan a Dózsa György utcában megkezdődik a háztartások rácsatlakoztatása az új csatornahálózatra, mely a tervek szerint az utca egészében egy hetet vesz igénybe. Az érintett területeken a munkálat ideje alatt szünetel a szennyvíz-szolgáltatás, ezt követően pedig már az új hálózaton keresztül valósul majd meg. A tervszerű kivitelezés érdekében megkérem Önöket, hogy a kivitelező cég részére engedjenek hozzáférést az udvarukon található szennyvíz-aknákhoz.

Mindkét helyszínen számítani kell forgalom-lezárásra, korlátozásra, valamint félsávos útlezárásra ott, ahol az utcák szélessége nem teszi lehetővé az egysávos autós közlekedést. Kérem Önöket, hogy segítsék munkánkat és az ásás nyomvonalán ne parkoljanak. A munkavégzés tervezett menetrendjét az időjárás és az esetlegesen felmerülő technikai nehézségek befolyásolhatják.

Amennyiben a munkálatokkal kapcsolatosan kérdésük, kérésük lenne, kérem, jelezzék a 0266-364.494-es telefonszámon vagy a muszaki-igazgato@gyergyoszentmiklos.ro e-mail címen.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!


Nagy Zoltán polgármester

Kérem ossza meg ismerőseivel: