Folytatódik Gyergyószentmiklós víz- és csatornahálózatának korszerűsítése

A Kőrisfa utca következik

A gyergyószentmiklósi víz- és szennyvízhálózat korszerűsítése a város felszegi részén, a Kőrisfa utcában folytatódik hétfőn, június 22-én. Az eddigiekhez hasonlóan új vezetékeket helyezünk a földbe, ami miatt sajnos itt is számítani kell porra, sárra és zajra.

A lakók nyugalma érdekében igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a munkálatokat. A tervek szerint egy adott szakaszon egy nap alatt, 8.00 – 17.00 óra között zajlik a föld felásása, a vízvezetékek lehelyezése és az árkok visszatömése. A munkálatok ideje alatt zavartalan marad a vízszolgáltatás.

A tervszerű kivitelezés érdekében számítani kell forgalom-lezárásra, korlátozásra, valamint félsávos útlezárásra ott, ahol az utcák szélessége nem teszi lehetővé az egysávos autós közlekedést. Kérem Önöket, hogy segítsék munkánkat és az ásás nyomvonalán ne parkoljanak. A munkavégzés tervezett menetrendjét az időjárás és az esetlegesen felmerülő technikai nehézségek befolyásolhatják.

Amennyiben a munkálatokkal kapcsolatosan kérdésük, kérésük lenne, kérem, jelezzék a 0266-364.494-es telefonszámon vagy a muszaki-igazgato@gyergyoszentmiklos.ro e-mail címen.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!


Nagy Zoltán polgármester

Kérem ossza meg ismerőseivel: