Frissítik a város honlapjának adatbázisát

Civil szervezetek és intézmények figyelmébe!

A város honlapjának több menüpontja is feltöltés alatt áll, és nincs ez másképp a Civil szervezeteket és intézményeket magába foglaló füllel sem. A honlapot tartalommal feltöltő kollégák birtokában kizárólag a szociális tevékenységet folytató civil szervezeteink és intézmények adatbázisa volt, így jelenleg csak azok szerepelnek a város új weboldalán. Más kérdés, hogy az adatbázis igencsak régi, azóta bizonyára változhattak adatok, új szervezetek jöhettek létre, és bizonyára olyan is szerepel a listánkon, amely már nem folytat tevékenységet.

Ezúton felkérjük azon civil szervezeteket és intézményeket, akik szerepelni kívánnak a város honlapján, hogy küldjék el a szervezet adatait a mediakapcsolat@gyergyoszentmiklos.ro e-mail címre.

Az adatoknak a következőket kell tartalmazniuk:

A szervezet neve
• Tevékenység témája (Ifjúsági, szociális, vallási, stb.)
• A szervezet pontos címe
• Kapcsolattartó személy
• Telefonszám
• E-mail cím

A szervezeteket a kollégák majd a tevékenység témája szerint listázzák, és így kerülnek fel a honlapra. Mindezek mellett a már feltöltött szervezetek képviselőit kérjük, hogy amennyiben hibát észlelnek az adatokban, esetleg a szervezet már nem folytat tevékenységet, szintén jelezzék a megadott e-mail címen.

A honlapon lévő szervezetek listája elérhető itt: https://www.gheorgheni.ro/varosunk/civil-szervezetek/szocialis/


Gyergyószentmiklós Önkormányzata

Kérem ossza meg ismerőseivel: