Hatodjára is keresik Erdély legszebb magyar dalát!

Legszebb Erdélyi Magyar Dal – Korona verzió


Egy világjárvány nem állít meg –
hatodjára is keressük Erdély legszebb magyar dalát!

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete idén hatodjára hirdeti meg zenei pályázatát minden erdélyi zenésznek és zenekarnak, legyenek akár amatőrök avagy hivatásos zenészek. A pályázat célja az, hogy elősegítse a minőségi, magyar nyelven íródott, itthoni dalok születését, illetve hogy olyan tehetségeknek nyújtson bemutatkozási lehetőséget, akik másképp nehezebben kapnának nyilvánosságot.

Pályázni lehet egyszemélyes produkcióval és zenekarral is. A pályázó zenészek és zenekarok két kategóriában (25 év alatti és 25 év fölötti) jelentkezhetnek. A zenekarok kategóriabeli besorolása a zenekari tagok életkora alapján kerül meghatározásra: egyéni jelentkező esetén a személy életkora, zenekar esetén a tagok kétharmadának életkora alapján (tehát egy öttagú zenekar esetén, ahol három tag 25 év fölötti, két tag 25 év alatti, a zenekar a 25 év fölötti kategóriában fog versenyezni). A felhívásra bármilyen zenei stílusban lehet nevezni, sőt, kifejezetten bátorítjuk az underground stílusokban alkotókat, hogy dalaikkal színesítsék a hazai zenei palettát.

A pályázat leadásának határideje 2020. október 25. A gálaestre november 7-én kerül sor, ONLINE formában a Legszebb Erdélyi Magyar Dal Facebook oldalán.

További részletek és a jelentkezési lap elérhető az EMKISZ honlapján:

www.emkisz.ro/legszebb-erdelyi-magyar-dal


Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete


plakat koronav kriteriumok

Kérem ossza meg ismerőseivel: