Ingyen honlap a gyergyói vállalkozóknak

honlap

Honlapom a holnapom

A székelyudvarhelyi Harghita Business Center vállalkozói inkubátorház, Hargita Megye Tanácsával és Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségével partnerségben meghirdeti a Honlapom a holnapom elnevezésű programját. A projekt fő célja a Hargita megyei vállalkozók online jelenlétén és ismertségén javítani. Hargita Megye Tanácsa 110 ezer lejjel járul hozzá a programhoz, amiből 200 darab weblap elkészítését támogatja.

A piaci áron 2500 lejes csomag a következőket tartalmazza: honlapfejlesztés, domainnév, logó, céges emailcím, bérmentes tárhely (1 évig), Google My Business fiók. A nyertesek egy képzésen is részt vehetnek majd, ahol elsajátíthatják a honlapkezelés és az online marketing alapjait.

Egy korábbi helyi felmérés szerint a vállalkozók közel 70%-ának nincsen honlapja, ezért indította el a programot még 2020 nyarán a vállalkozói inkubátorház. Azóta 51 honlapot már elkészítettek pályáztatás útján.

Így lett modern, letisztult honlapja például több kézművesnek, utazási irodának, szalmakalapkészítőnek, mesterembernek. A végén egyébként készül egy gyűjtőhonlap is, amin minden vállalkozás megtalálható majd – avatott be Szakács-Paál István, a vállalkozói inkubátorház vezetője.

November végéig lehet jelentkezni

A kiírásra november 30-a éjfélig lehet jelentkezni. A nyerteseket pontozás alapján választják ki, amit az online elérhető űrlap tartalmára kapnak a pályázók – magyarázta a vállalkozói inkubátorház vezetője.

A fejlesztési csomagra olyan cégek pályázhatnak, amelyek székhelye vagy legalább egy munkapontja Hargita megyében található. A másik feltétel, hogy a cég ne rendelkezzen saját honlappal.

A pályázatnak tartalmaznia kell egy részletes cégbemutatást, mivel ez alapján készül el a honlap tartalma. Az alapadatok mellett olyan kérdésekre várnak választ a kezdeményezők, hogy mikor alakult, mivel foglalkozik a vállalkozás.  Milyen termékeket, szolgáltatásokat nyújt, de kíváncsiak a cég történetére, és arra is, hogy milyen rövid- és hosszútávú célokat fogalmaztak meg.

A magyar nyelvű jelentkezési lap itt érhető el: https://hbcenter.ro/honlapom/

A román nyelvű Google Forms ezen a linken található: https://hbcenter.ro/pagina-mea-web

A honlapok elkészítését január végére vállalták az inkubátorházzal szerződésben álló szoftverfejlesztő vállalkozások.


A Harghita Business Center közleménye

Kérem ossza meg ismerőseivel:
fb-share-icon0