Karbantartási munkálatok zajlottak a Csiky-kertben

Kalákázott a polgármesteri hivatal munkaközössége

Figyelembe véve, hogy május 15-től, péntektől, újabb rendelkezések lépnek életbe, amelyek lehetővé teszik, hogy magunkra is időt szánva, kimehessünk a természetbe, arra az elhatározásra jutottunk, hogy a polgármesteri hivatal munkaközössége körében kalákát hirdetünk annak érdekében, hogy karbantartási munkálatokat végezzünk a Csiky-kertben.

Azokat a tavaszi munkálatokat végeztük el, amelyekre nem volt lehetőség az elmúlt időszakban, igyekeztünk előkészíteni a Csiky-kertet arra, hogy minél rendezettebb körülmények között várhassa az ide kilátogatókat.

kalaka1

Többek között úttakarítás, valamint a sétáló ösvények takarítása zajlott, eltávolítottuk a letört ágakat, a padokat pedig feljavítottuk, újrafestettük, ahol pedig megkövetelte a helyzet, ki is cseréltük.

A korábbi focipálya helyén, a továbbiakban nem kívánunk labdarúgó pályát működtetni. Ezzel kapcsolatban Nagy Zoltán polgármester kifejtette: az a célunk, hogy a Csiky-kerten belül kizárólag olyan tevékenységeknek adjunk helyet, amely a csendben történő időtöltést szolgálja.

„A régi focipályát körülvevő elrozsdásodott és helyenként kidőlt kerítést is eltávolítjuk, erre a részre pedig majd asztalokat és szabadtéri fitneszgépeket tervezünk kihelyezni” – fogalmazott a városvezető.

kalaka2

A Csiky-kertnek korábban több adminisztrátora is volt, most azonban visszakerült a város ügykezelésébe, így a nagyobb volumenű karbantartási munkálatok ezután a polgármesteri hivatal feladatai közé tartoznak.


Gyergyószentmiklós Önkormányzata

Kérem ossza meg ismerőseivel: