Koronavírussal fertőződött Hargita megye legnagyobb pékségének több alkalmazottja

A vezetőség azonnal intézkedéseket hozott

Koronavírussal diagnosztizálták a legnagyobb Hargita megyei pékség több alkalmazottját, a cég vezetősége Facebook-üzenetben biztosítja a vásárlókat arról, hogy minden kötelező biztonsági intézkedést megtettek az ügyben és az általuk forgalmazott termékek továbbra is biztonságban fogyaszthatók.

A Harmopan vezetősége hétfőn jelentette be Facebook-oldalán, hogy több alkalmazottja esetében pozitív lett a COVID-19 teszt. Azonnal tesztelték a velük kapcsolatba került többi alkalmazottat, a pékséget pedig fertőtlenítették. Emlékeztetnek ugyanakkor, hogy a cég az elsők között volt a megyében, amely bevezette boltjaiban a koronavírus-járvány megfékezését célzó óvintézkedéseket, és azóta is figyel ezek betartására.

A Hargita megyei prefektusi hivatal vasárnapi tájékoztatása értelmében 115-re emelkedett a megyében a koronavírus-fertőzöttek száma, miután 24 óra alatt tíz új esetet regisztráltak.

Forrás: www.agerpres.ro


A Harmopan vezetőségének Facebook-üzenete:

Mi a Harmopannál, úgy gondoljuk, hogy dolgozóink nem csak számok a statisztikában. Ők az embertársaink, akikkel nap mint nap vállvetve dolgozunk, hogy termékeink időben, biztonságban és kitűnő minőségben vásárlóink asztalára kerüljenek. Ha gond adódik, akkor azt felvállaljuk, mert szeretjük a gyors, őszinte kommunikációt.

Sajnos, a napokban a mi cégünk körében is regisztráltak koronavírusos személyeket. A hatóságokkal összedolgozva a kontakt személyeket is tesztelték, valamint elvégeztük a szükséges fertőtlenítéseket. Megnyugtató tény mindenki számára, hogy a járvány az élelmiszeren keresztül nem terjed, így senkinek sem kell aggódnia efelől!

A cégnél mindig is egy alapelv az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása, de a mostani vírusos időszakban is az volt a legfontosabb, hogy munkatársaink, vásárlóink védve legyenek. A Harmopan fokozottan megtesz minden óvintézkedést annak érdekében, hogy a cég határain belül az alkalmazottakat megóvja a fertőzéstől, ugyanúgy megteszi kifele a kliensek fele is, mivel számunkra a kliensek egészsége is ugyan olyan fontos, mint az alkalmazottjainké.

Elsők között vezettük be boltjainkba a vásárlók biztonságát szavatoló szabályokat, hiszen mindig is figyeltünk ezekre.

A Harmopan egy óriási közösség amely 360 munkatársból, több száz részvényesből, több ezer partnerből és sok ezer vásárlóból áll. Ne hagyjuk, hogy a járvány gyengítse közösségünket! Most még jobban szükségünk van egymásra. Csak együtt tudunk ezen sikeresen túllépni!

Forras: facebook.com/harmopan/


Címfotó: facebook.com/harmopan/

Kérem ossza meg ismerőseivel: