Kötelező szájmaszkot viselniük a bolti eladóknak!

A maszkokat az egységek kell biztosítsák alkalmazottaik számára

Mától kezdődően kötelező szájmaszkot viselni a kereskedelmi egységek eladóinak Gyergyószentmiklóson. A maszkokat az egységek kell biztosítsák alkalmazottaik számára.

A városháza továbbra is folytatja az idős gyergyószentmiklósiak számára a szájmaszkok biztosítását. 800 darab védőmaszkot készítettek elő, amelyeket a napokban fognak megkapni az érintettek. Ahogyan a korábban már szétosztott 100 darabot, úgy az újabb készletet is a 65 év fölöttiekhez juttatják el az önkéntesek. A koronavírus-fertőzésnek leginkább kitett korosztály ingyenesen kapja a védő kellékeket. Ezeket a városháza felhívására önkéntes varróasszonyok készítették el. A becsomagolt maszkot és a külön csomagban mellékelt használati útmutatót a célszemélyek postaládájába teszik be az önkéntesek.

maszk1

Városunkban összesen 3750 személyhez jutnak el a csomagok, ennyi 65 évnél idősebb lakója van Szentmiklósnak.

A héten még érkezik egy textilszállítmány, amelyet szintén a maszkok anyagául ajánlunk fel. A kivitelezéshez minden szorgos kézre szükség van. A varrni jelentkezők a 0784–258449-es telefonon, illetve a joszomszedok@gyergyoszentmiklos.ro e-mail-címen jelezhetik szándékukat.

Gyergyószentmiklós Önkormányzata

Kérem ossza meg ismerőseivel: