Legyen a munkatársunk, dolgozzon velünk térségünk fejlesztéséért!

Európai szintű szakmai tapasztalatot szerezhet Hargita Megye Tanácsánál

Ha érdekli az agrárpolitika vagy a gazdaság-, illetve a vidéki turisztikai fejlesztés lehetőségei, és kíváncsi más európai országok jó példáira, hogy hogyan végzik ezt a tevékenységet, és milyen eredményekkel, Hargita Megye Tanácsa munkatársaként lehetősége nyílik ezekbe betekintést nyerni és a térség fejlesztése érdekében dolgozni.

Hargita Megye Tanácsa számos hasonló, a tapasztalatcserén alapuló európai uniós projektben volt már partner, amikor a projektben dolgozó munkatársaknak lehetőségük nyílt más európai országok jó példáit az adott helyszíneken megtekinteni, illetve a jó gyakorlatokat hazahozni. Ezeknek a projekteknek a segítségével dolgoztunk például az erdőgazdálkodás, a kultúra, a turizmus területén, újítások bevezetésén az adminisztrációba, felmértük a fiatalok helyzetét és megvizsgáltuk a jó gyakorlatokat a munkalehetőségek feltárására.

Hargita Megye Tanácsa újabb uniós projektekben partner, a projekt munaktársainak pedig lehetőségük nyílik a szakterület európai jó példáinak megismerésére, a szakmai fejlődésre, és a szakirányú közérdekű tevékenységre a térség fejlesztése érdekében.

A megyei tanács projektmegvalósító részlege most több állást is hirdet.

Az agrárpolitika népszerűsítési eszközeinek támogatására irányuló projektbe (KAP) projektmenedzsert és projektkoordinátort keresünk, mindkettő napi 6 órás részmunkaidő. A vidéki turisztikai fejlesztést (RuralGrowth) célzó projektbe projektmenedzsert keresünk napi 6 órás részmunkaidőre. Az innovatív gazdaságfejlesztési központ Hargita megyében, a Hargita Business Center projektjébe is projektkoordinátort keresünk napi 4 órás részmunkaidős tevékenységre. 

Azok jelentkezését várjuk, akik felsőfokú végzettségűek (záróvizsgával), ismerik az angol nyelvet és felhasználói szinten a MS Office csomagot.

Ha kezdeményező és jó kommunikációs készségekkel rendelkezik, precízen és igényesen végzi munkáját, alkalmas összetett feladatok megoldására, önálló és csapatmunkára is, gyors problémamegoldó és szervező, felelős, határozott személyiség, hajlandó rugalmas munkaidőben, feszített tempóban való munkavégzésre, jelentkezzen hirdetésünkre! Előnyt jelent a közintézményben szerzett tapasztalat, a szerződések kivitelezésének követésében, alvállalkozókkal való kapcsolattartásban szerzett tapasztalat, a hasonló beosztásban szerzett tapasztalat, a képzéseken való részvétel a feladatkörhöz tartozó területen, az EU-s alapokból finanszírozott pályázatokban szerzett tapasztalat.

A versenyvizsgákat Hargita Megye Tanácsa székhelyén tartjuk.

Az írásbeli, illetve a gyakorlati vizsga (kizáró jellegű próba –  legtöbb 2 oldalas dolgozat készítése a projekt leírása alapján) szeptember 21-én lesz, 12 órától. A szóbeli vizsga időpontja szeptember 27., 12  óra.

A beiratkozáshoz szükséges iratcsomót szeptember 14-ig (8–16 óra) fogadjuk Hargita Megye Tanácsa székhelyén.

Könyvészeti anyag, valamint bővebb felvilágosítás Hargita Megye Tanácsa Menedzsment vezérigazgatóságának Humánerőforrás részlegén igényelhető. Érdeklődni a 132-es irodában, illetve a 0266-207700 1408 vagy 1406 belső telefonszámon lehet, illetve az intézmény weboldalán – http://hargitamegye.ro/allashirdetes.html

Kérem ossza meg ismerőseivel: