Megjelent Hargita Megye Tanácsának éves beszámolója

„Fő célkitűzésünk, hogy az intézmény tevékenysége átlátható legyen…”

Megjelent Hargita Megye Tanácsának éves beszámolója, amelyben az intézmény célkitűzéseit, azok megvalósításait és az éves tevékenységét lehet nyomon követni. Az elkészült dokumentum érdekessége, hogy minden fontos információt tartalmaz, az intézmény által megadott 13 prioritás mentén, ugyanakkor a koronavírus időszakában történő átszervezésről és a megváltozott tevékenységről is beszámol.

A beszámoló a következő fontos témák mentén számol be az elmúlt év tevékenységeiről: egészség, megyei utak, család, oktatás, ifjúság, turizmus, kultúra és társadalom, nemzetközi kapcsolatok, EU-s pályázatok és projektek. Hargita Megye Tanácsa feladatának tekinti, hogy a lakosságot a belső munkákról folyamatosan tájékoztassa, ugyanakkor lehetőséget biztosítson számukra, hogy problémáikat, észrevételeiket jelezhessék.

Ennek érdekében is dolgozták ki a beszámoló dokumentumot:  https://www.facebook.com/borbolycsaba/posts/397042348450314

“Fő célkitűzésünk, hogy az intézmény tevékenysége átlátható legyen, hogy azon témák, amelyeken az intézmény munkaközössége nap mint nap dolgozik, elérhetővé váljanak az emberek számára” – fejtette ki Borboly Csaba, Hargita Megye tanácsának elnöke.

Mindezek mellett az elmúlt év egy összetett időszak volt, a járványhelyzet teljesmértékben átalakította a mindennapokat, így az intézmény működését is. Az átszervezett tevékenységek egytől egyig abban próbálták és próbálnak a mai napig is segíteni, hogy a járványhelyzetre való tekintettel minél több embernek segítséget nyújtsanak – zárta gondolatait a megyei tanácselnök.

A tevékenységi jelentés itt érhető el: https://bit.ly/HMTEvesBeszamolo


Hargita Megye Tanácsa

Kérem ossza meg ismerőseivel: