Mindenszentek és halottak napja Gyergyószentmiklóson

A plébániák programjai

Szent Miklós Templom és Plébánia

 Pénteken, november 1-én MINDENSZENTEK ünnepe. A szentmisék a templomban 7:30 és 10:30 órától, a temetőben du. 16:00 órától lesznek. Este nincs szentmise a templomban.

• A perselyezés a temetőben, valamint az adományok a teológia fenntartására fordítódnak.

• A síremlékek megszentelését, illetve az elhunytakért való imát a síroknál du. 14:00 órától kezdjük és a szentmise után folytatjuk. 

 Szombaton, november 2-án, Halottak napján a szentmisék a templomban 7:30 és 18:00 órától, a temetőben 10:30 órától lesznek.

• Mindenszentekkor és halottak napján nincs irodaszolgálat.


Szent István Templom és Plébánia

 Mindenszentek ünnepén, pénteken, november 1-én, a templomban de. 11 órától lesz szentmise. A temetőben szentmise lesz du. 16 órától. A síremlékek megszentelését, illetve az elhunytakért való imát a síroknál du. 14:30 órától elkezdjük és a szentmise után folytatjuk.

 Halottak napján, szombaton, november 2-án a 18 órás szentmise az egyházközségünkben az idén elhunyt halottakért lesz felajánlva. Erre várjuk a hozzátartozókat és rokonokat.

 Felhívjuk a híveink figyelmét, hogy a temetőben kitett perselyekben gyűjtött pénz kizárólag a Szent Miklós plébánia javára megy. Ezért, aki a Szent István plébániát akarja támogatni, kérjük, adományát az ajtónál elhelyezett perselybe tegye. Köszönjük!

 Mindenszentek és Halottak napján nincs irodai szolgálat.

Kérem ossza meg ismerőseivel: