Nagy Zoltán az EMSZ színeiben indul az őszi helyhatósági választásokon

Továbbra is a közösség szolgálatában!

Rengeteg támogatást, biztatást kaptam gyergyószentmiklósiaktól az elmúlt hetekben, hónapokban. Nyilván támadások és kritikák is érkeznek, de a közelmúltban végzett lakossági egyeztetés eredményei azt mutatják, hogy a város lakosainak igényei és a mi terveink összhangban vannak. Azt erősítik, hogy ez az irány jó és folytatni kell.

Egy munka pedig csak akkor lesz eredményes, ha folyamatában végig jelen van a következetesség, az elszántság, a kitartás. Gyergyószentmiklós megérdemli azt, hogy a fejlesztéséért következetesen végzett munka – belátható időn belül –  minden területen beérjen, ezért is döntöttem úgy, hogy állok a megmérettetés elé és újra indulok polgármester-jelöltként az Erdélyi Magyar Szövetség színeiben az őszi helyhatósági választásokon.

Zajló fejlesztéseinket, megnyert projektjeinket és előkészített pályázatainkat nem hagyhatjuk vakvágányra kerülni, a révbe érkezéshez kell a folyamatosság, kell az a tudás, tapasztalat és kapcsolatrendszer, ami ma már tetten érhető minden folyamatban levő vagy előkészített munkálatunkban. És kell a közösségért vállalt áldozat, az elhivatottság, a munka iránti alázat. Ezek nélkül nincs fejlődés.

Meggyőződésem, hogy eredményes munkát csak békés légkörben lehet végezni. Az elmúlt négy évben sikerült megteremtenünk ezt a támogató légkört; különböző helyi, de akár az országos politikai szereplőkkel „egy asztalhoz ültünk”. Így értük el azt, hogy jelenleg 25 kiemelt beruházásról is el tudjuk mondani, hogy a megkötött szerződések értelmében 2023-ig meg fognak valósulni. Újjáépítjük az utakat, korszerűsítjük a víz-és szennyvízhálózatot, parkosítjuk a várost, közművesítjük Gyilkostó-üdülőtelepet, fejlesztjük a szociális ellátórendszert és hiánypótló eszközbeszerzések zajlanak a kórházunkban is. És még hosszasan sorolhatnám. Ezekkel a fejlesztésekkel a mindenkori városvezetés olyan adósságait tudjuk törleszteni, amelyekre méltán szüksége van Gyergyószentmiklósnak és egész Gyergyó térségnek.

Én hiszek Gyergyószentmiklósban, hiszek magamban és bízom abban a közösségben, amelynek az érdekeiért dolgozom nap mint nap. Hiszek abban a csapatban is, amelyik elhivatottan vállal szerepet azért, hogy Gyergyószentmiklósnak visszaadjuk azt a régi patináját és régióközpont szerepét, amire városunk kezdetek óta hivatott. A fejlődés elkezdődött és mi folytatni fogjuk.


Nagy Zoltán

Kérem ossza meg ismerőseivel: