Sapixel 2020 Nemzetközi Fotópályázat

Hetedik alkalommal hívja meg a világ fotósait a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat


Nemzetközi fotópályázatot hirdet a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat

Immár hetedik alkalommal hívja meg a világ fotósait a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának diákszervezete, a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat (HÖK), hogy fényképeik közül válogatva nevezzenek be a Sapixel Nemzetközi Fotópályázatra 2020. november 1-ig. Az idei évben két témában lehet jelentkezni: utcafotó (streetphoto) és veszély kategóriában várják az alkotásokat.

A Sapixel fotóversenyre tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet pályamunkát a világ bármely pontjáról. A Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat célja az eseménnyel lehetőséget teremteni a fotósok számára, hogy bemutassák műveiket, és hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához. A szervezők összesen 1130$ értékben osztanak ki első, második, illetve harmadik díjat a két kategóriába. Eddig több, mint 30 országból érkeztek be munkák a világ minden pontjáról.

A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában lehet elküldeni, a szervezők a sapixel@khok.ro e-mail-címre várják a fényképeket a pályázó nevével, életkorával és lakcímével, 2020. november 1-ig 23:59 óráig. A pályázók a kívánt kategória címével lássák el munkáikat. Egy pályázó maximum egy képpel nevezhet be témakörönként, további információk és a részletes követelmények a Sapixel International Photo Contest Facebook-eseményen olvashatóak.


A Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat sajtóközleménye

Kérem ossza meg ismerőseivel: