Székelykapuk és motívumok

Rajz- és fotópályázat

A Hargita Megyéért Egyesület Aki hordoz tiszta szívet, az itten bátran bejöhet címmel rajz- és fotópályázatot hirdet, melynek témája a székelykapuk és azok motívumai.

A pályázat célja, hogy minden korosztály felfedezze és megszeresse a környezetünkben még meglévő székelykapukat, azok jellegzetességeit és jelentőségét, mint kultúránk és önmeghatározásunk egyik fontos elemét és értékét.

A rajzokat 16 éves korig A4-es formátumban, a fotókat (legtöbb 5 kép) korhatár nélkül várjuk a hme@hargitamegye.ro címre, vagy postán, illetve személyesen a Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám alatt a megyeháza 422-es irodájában. A beérkezett munkákat megosztjuk az egyesület Facebook-oldalán. A pályázaton való részvétel feltétele az egyesület Facebook-oldalának kedvelése is.

Az elbírálást egy szakmai zsűri végzi, a zsűri javaslatán kívül mindkét kategóriában díjazzuk a legtöbb like-ot elnyerő alkotást.
A rajzpályázat esetében a nyeremény egy digitális rajztábla, a fotópályázat esetében pedig egy 500 lej értékű vásárlási utalvány az f64.ro oldalról.

A pályamunkák beküldésének határideje 2016. december 10.

Kérem ossza meg ismerőseivel: