Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Február 3.

HIRDETÉSEK 2019. FEBRUÁR 3. – FEBRUÁR 22. KÖZÖTT

Jegyes kurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára február 9-én, szombaton este 19:00 órától a Szent Miklós plébánián. Kérjük, jelentkezzenek a házasságkötésre készülő fiatalok.

Idén is megszervezik az idősek és betegek zarándoklatát Csíksomlyóra, február 11- én, hétfőn. A szentmise de. 10:30 órától lesz. Iratkozni a Szent Miklós Plébánián lehet. Az utazás ára 20 lej. Az autóbusz 8:30 órakor indul a Szent Miklós Plébánia elől.

Február 11–17. között lesz megszervezve a Házasság Hete. Ennek keretében egész héten programok lesznek házaspárok részére. Részletek olvashatók a plakátokon és a plébániánk Facebook-oldalán. Biztatjuk híveinket, vegyenek részt a programokon.

Az Arbor Szövetség és a Szent István plébánia a „Jó, ha tudjuk” előadássorozata keretén belül szeretettel hív mindenkit a Ferenczi Attila: „Létezik-e helyes magyar nyelvhasználat?” című előadására. Az előadást február 7-én, csütörtökön este 7 órától tartjuk a plébánia nagytermében.

A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2% -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál. Fontos tudni, hogy idéntől a leadási határidő MÁRCIUS 15. A nyomtatványokat az első pontnál a személyes adatokkal kitöltve és aláírva a plébánia irodájában kell leadni legkésőbb március 10-ig.

Az Őszirózsák Idősek Klubja szeretettel várja olyan új tagok jelentkezését, akik szívesen részt vesznek a klub életében.

Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 22–24. között. Jelentkezési határidő február 17. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián és a csalad.ro weboldalon.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. FEBRUÁR 3.–FEBRUÁR 10. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: