Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Február 17.

HIRDETÉSEK 2019. FEBRUÁR 17–24. KÖZÖTT

Folytatódnak a hittanórák a beosztás szerint. Várjuk a fiatalokat is ifiórára kedden 19 órára.

 Szerdán, február 20-án 19 órától szentségimádást tartunk.

 Elsőáldozó gyermekek szüleinek találkozója lesz csütörtökön, február 21-én 19 órától a plébánia nagytermében.

 A tavalyhoz hasonlóan idén is farsangi bált szervezünk a gyerekek részére a plébánia hittantermében szombaton, február 23-án délelőtt 11 órától. Jelmezben várjuk a gyerekeket, és szívesen látjuk a szülőket is. Farsangi fánkot, süteményt is szívesen fogadnak a szervezők.

 A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2%-ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál. Fontos tudni, hogy idéntől a leadási határidő MÁRCIUS 15. A nyomtatványokat az első pontnál a személyes adatokkal kitöltve és aláírva a plébánia irodájában kell leadni legkésőbb március 10-ig. 

 Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 22–24. között. Jelentkezési határidő február 17. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián és a csalad.ro weboldalon.

 Két héttel ezelőtt leégett a sepsibükkszádi plébánia épülete. A plébánia megsegítésére gyűjtést rendelt el a Főegyházmegye. Ezért a február 17-én, vasárnap a perselyezést erre a célra fordítjuk.

 Keresünk olyan önkéntes személyt, aki vállalja a Békény utcai csengettyűvel való rendszeres harangozást. Fontos, hogy ne szűnjön meg az évtizedes hagyomány!


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. FEBRUÁR 17–24. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: