Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

December 8.

HIRDETÉSEK 2019. DECEMBER 8–15. KÖZÖTT

A jövő héten folytatódnak a hittanórák, a ministránsfoglalkozás és a kézműves foglalkozás a beosztás szerint. Szeretettel várjuk a gyerekeket!

 Folytatódnak a RÓRÁTÉ szentmisék hétfőtől péntekig reggel 6:00 órától. A roráté szentmisék alkalmával gyónási lehetőség lesz egészen karácsonyig. Kiemeljük, hogy szerdánként gyermekrorátét végzünk, ahová szeretettel várjuk a gyerekeket.

 Hétfőn, dec. 9-én Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának ünnepe. Kötelező ünnep. Az ünnepi szentmise hajnali 6 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

 Elsőáldozó gyermekek szüleinek találkozója lesz csütörtökön, dec. 12-én 19 órától a plébánián.

 Pénteken, dec. 13-án 19 órától lesz a Belső Iránytű következő előadása Isten a színpadon és a színfalak mögött címmel. Előadó: Fülöp Zoltán,

 Szombaton, az esti szentmise előtt adventi gyertyagyújtás lesz itt a templomban, azaz ünnepélyesen meggyújtjuk a harmadik adventi gyertyát.

 Szeretettek hívjuk a híveket az adventi vasárnapokon este 19:15-től a főtéri parkba adventi gyertyagyújtásra.

 Biztatjuk híveinket, hogy lehetőségük szerint támogassák az EGYÜTT, EGYMÁSÉRT, SZENTMIKLÓSIAKÉRT programot. Adományaikat fogadják a BB Marketben, a Kordiál üzletben és a Sláger Centerben.

 Kapható a Joyce Rupp: Repülj, míg vannak szárnyaid! című könyv. Ára 30 lej.

 Katolikus falinaptár, forgatós naptár valamint Katolikus Kalendárium is kapható.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. DECEMBER 8–15. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: