Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Január 26.

HIRDETÉSEK 2020. JANUÁR 26–FEBRUÁR 22. KÖZÖTT

Jegyes kurzus kezdődik házasságra készülő fiataloknak február 8-án, szombaton este 7 órától A Szt. Miklós plébánián.

 A hittanórák február első hetében, azaz 3-án, a bérmálási felkészítők csütörtökön, február 6-án kezdődnek. Az elsőáldozók számára is a plébánián lesznek a hittanórák.

 Utazást szervezünk Gyulafehérvárra a püspökszentelésre február 22-én. Az utazás ára 50 lej. Iratkozni bármelyik katolikus plébánián január 30-ig lehet. Kérik, hogy a zarándokok öltözzenek vastagon, mert sajnos nem fog mindenki a székesegyházba beférni. Akik a székesegyház előtti téren lesznek, kivetítőn követhetik a szentmisét. A híveknek programfüzetet biztosítanak, amelyből követhetik a szentmise menetét.

 A püspökszentelés miatt a február 22-ére beadott szentmisét nem tudjuk elvégezni. Ezért kérjük, hogy aki erre a napra adta be a szentmisét, jöjjön a plébániára, hogy módosítsuk a dátumot.

 Gyűlésbe hívjuk az egyháztanácsosokat szerdán, január 29-én 16 órára.

 Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek  szombaton, február 1-én 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!

 Nótás farsangi mulatságot tartanak az Imola panzióban február 16-án 15 órától. Jelentkezni lehet Oláh Arankánál. A helyek száma korlátozott.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2020. JANUÁR 19–FEBRUÁR 2. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: