Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Október 4.

HIRDETÉSEK 2020. OKTÓBER 4–11. KÖZÖTT

 Jövő vasárnap, október 11-én elsőáldozás lesz egyházközségünkben. A szentmise 12 órakor kezdődik, amelyre csak az elsőáldozók hozzátartozóit várjuk. Ezzel az intézkedéssel is igyekszünk eleget tenni a járványügyi szabályoknak. A vasárnapi szentmise sorrend marad: ½ 9, 11, 18 óra.

 Közös rózsafüzérre hívjuk egyházmegyénk híveit, amelyet betegeinkért és a járvány sújtotta világért ajánlunk fel. Esténként 8 órától online közvetítik a rózsafüzér imádságot a templom.ro weboldalon. Szerdán, október 7-én ezt az imádságot a mi templomunkból közvetítik a már említett templom.ro oldalon és plébániánk facebook oldalán. Szeretettel hívjuk és várjuk híveinket, hogy közösen imádkozzunk.

 Október hónapban Rózsafüzér ájtatosságot tartunk minden este 17:30 órától.

 Jegyes oktatás indul a házasságra készülő párok számára. Első találkozás időpontja október 4., vasárnap este 7 óra a Szent Miklós plébánián.

 Idén az Élő rózsafüzér programot a járványügyi helyzetre való tekintettel minden plébánia maga szervezi meg. A Szt. István Plébánián október 10-én, szombaton du. 17 órától tartjuk a plébánia kertjében, majd 18 órától szentmisét tartunk a templomban.

 Kérjük azokat, akik szeretnének felolvasni a szentmisék alatt, iratkozzanak fel az előtérben kifüggesztett űrlapon.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2020. OKTÓBER 4–11. KÖZÖTT
miserend
Kérem ossza meg ismerőseivel: