Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

November 1.

HIRDETÉSEK 2020. NOVEMBER 1–8. KÖZÖTT

Halottak napján, november 2-án, a 18 órás szentmise az egyházközségünkben idén elhunyt halottakért lesz felajánlva. Szeretettel várjuk a hozzátartozókat és rokonokat. Halottak napján nincs irodai szolgálat.

 A vörös besorolású járványügyi helyzet miatt a plébániai hittanórák szünetelnek mindaddig, amíg gyerekek ismét elkezdhetnek járni iskolába.

 November hónapban is minden szerda este 7 órától közös rózsafüzért végzünk betegeinkért és a járvány sújtotta világért. Ezt az imádságot közvetítik a templom.ro oldalon és plébániánk Facebook-oldalán. Szeretettel hívjuk és várjuk híveinket, hogy közösen imádkozzunk.

 Pénteken a hónap első pénteke. Kérjük az elsőpéntekes betegeket, vagy hozzátartozóikat, hogyha a járványügyi helyzet miatt nem igénylik a látogatást, jelezzék csütörtök estig az irodában.

 November 8-án, vasárnap az esti szentmise után egy rendkívüli könnybemutatóra kerül sor a Szent István templomban. A gyulafehérvári Caritas szervezet, szeretetszolgálat 30 éves. Ezen évforduló alkalmából megjelent egy könyv Van emberem címmel. A könyv lehetőséget teremt az olvasónak, hogy a caritasos munkatársakkal együtt meglátogassa azokat az embereket, akiknek a szervezet segítő kezet nyújtott az eltelt évtizedekben. A szükség közelről látszik. E könyvbemutatón való részvétel által közelről szemlélhetjük a szeretetszolgálat történéseit. A könyvet a bemutató után meglehet vásárolni. Az ára 25 lej.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2020. NOVEMBER 1–8. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: