Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések és miserend

Április 1.

2018. ÁPRILIS 1. HÚSVÉT

Húsvéthétfőn két szentmise lesz templomunkban, 11 és 18 órakor. Ezen a napon nincs irodai szolgálat. 13:00 órakor szentmise lesz a gyilkostói Szent Kristóf kápolnában.

 A Szent István Plébánia kutatást végez, mely 2017 tavaszán indult és mára csaknem 140 kitöltött kérdőív áll rendelkezésünkre. Ahhoz, hogy az eredmények felhasználhatóak legyenek újabb véleményekre, válaszkora van szükségünk. A kutatás a plébánia működésével kapcsolatos véleményét méri fel, valamint a vallásosságról alkotott képüket és a környezetünkben tapasztalt szociális problémákat. A kérdőív névtelen. Véleményeik, javaslataik fontosak a plébánia fejlődése érdekében, ezért megkérjük, hogy az otthonaikba kiszállított kérdőíveket kitöltve 2018. április 29-ig a templom bejáratánál található dobozba tegyék bele.

 Fülöp-kurzus indul a Szent István plébánián április 20-22. között. Jelentkezési határidő április 4. Részvételi díj: 50 lej. Jelentkezni lehet a plébánia irodában. 

 Húsvét után folytatódik minden pénteken délután 15 órától a keresztút a templomban. Aki szeretne csatlakozni, megteheti.

 Szeretettel hívják az 1968-ban születetteket az 50. éves kortárstalálkozóra, amely június 30-án lesz megtartva. Részvételüket kérik jelezni a következő személyeknél:
– Kastal Klára – Bíborkas üzlet (Miron Cristea utca), Kulcsár László – Bosch üzlet (Tűzoltóság mellett), Kertész István


Miserend április 1–április 8. között:
szent_istvan

Kérem ossza meg ismerőseivel: