Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések és miserend

Május 6.

2018. MÁJUS 6. HÚSVÉT VI. VASÁRNAPJA

Folytatódnak májusi ájtatosságok és a Szent Antal kilenced.

 Csütörtökön áldozócsütörtök, Urunk mennybemenetelének ünnepe. Az ünnepi szentmise 18 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

 A Belső Iránytű következő előadása május 11-én, pénteken 19 órától lesz a plébánia nagytermében. Előadó: Sisak Imola klinikai főpszichológus, pszichoterapeuta. Téma: A szégyen megannyi arca – Útvesztők és kiutak! Mindenkit szeretettel várunk!

 Templomunkban az elsőáldozás jövő vasárnap a 11 órás szentmise keretében, a bérmálás pedig pünkösd vasárnapján du. 17 órától lesz.

 Plébániánk autóbuszt indít a csíksomlyói búcsúra. Az utazás ára 21 lej. Iratkozni lehet a plébánia irodában.

 A kiskunmajsai zarándokok közül 6 személynek nincs szállása. Aki szállást tud biztosítani, kérjük, jelentkezzen a plébánián.

 Templomunkban június 17-én tartjuk a 25 és 50 éves házassági évfordulók megünneplését. Kérjük a jubilálókat és hozzátartozóikat jelentsék a plébánián az ünneplő párokat.

 A ferences rendtartomány országszerte zarándoklatot szervez Szent Antal ereklyéivel. Az ereklye május 24-én du. 16–20:30 óra között lesz a csíksomlyói kegytemplomban.

 Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek jövő szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!

 A plébániánk által szervezett felméréssel kapcsolatos, az otthonaikba kiszállított kérdőíveket kitöltve kérjük, tegyék a bejáratnál található gyűjtődobozba. Köszönjük.

 A plébánián kapható Bedő Imre: Férfienergia című könyv (ára: 30 lej) és Diósi Dávid: „A te arcodat keresem, Uram” című könyv (ára: 20 lej).

 Szeretettel várják a 60 éveseket a június 16-án 12 órakor tartandó kortárstalálkozóra. A program és a szervezők elérhetőségei a helyi televíziók és újságok hirdetéseiben, valamint az interneten lesznek elérhetőek.


Miserend május 6–13. között:
miserend_sztistvan

Kérem ossza meg ismerőseivel: