Szent Miklós Napok

Kiértékelő

Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ összességében sikeresnek értékelte a városnapi rendezvényeket, amiért köszönettel tartozunk a társszervezőknek, partnereknek és a támogatóinknak!

Idén közel 60 vállalat támogatta a Szent Miklós Napokat és a II. Gyergyószentmiklósiak Világtalálkozóját, 43.000 lej értékben. Mintegy 30 szervezet, intézmény vagy vendéglátóegység segítette munkánkat, kísérőrendezvények szervezésével vagy éppen a helyszín, eszközök biztosításával. Hét nap alatt 23 helyszínen 57 rendezvény zajlott, 105 gyergyószentmiklósi vagy innen elszármazott előadó közreműködésével.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a művelődési ház színháztermében zajló rendezvények, valamint a Gyergyói Seregszemle, Szent Miklós püspök érkezése és az örömzenélés élőben követhető volt több felületen, azóta 6 és 16 ezer közötti nézettséget értek el a felvételek. A 16 ezres nézettségű keddi örömzenélést több országból figyelemmel követték: Anglia, Románia, Magyarország, Ukrajna, Ausztria, Olaszország, Svájc, Belgium, USA, Németország, Svédország, Kanada összesen 52 pontjáról nézték.

A rendezvényt népszerűsítő Örökségünk videóklippet mindezidáig 300 ezren tekintették meg és több, mint 7 ezren osztották meg.

Kérem ossza meg ismerőseivel: