Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Június 29.

HIRDETÉSEK 2020. JÚNIUS 29–JÚLIUS 5. KÖZÖTT

Hétfőn, június 29-én Szent Péter és Szent Pál apostol ünnepe, kötelező ünnep. A szentmisék reggel 7.30, és este 7 órakor lesznek. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

 Hétfőn, június 29-én este 8 órától folytatódik a jegyes kurzus! Erre az alkalomra azokat a párokat várjuk, akik már elkezdték az oktatást és a járvány miatt abbamaradtak a találkozók.

 Hétfőn és kedden, június 29-én és 30-án a Jézus Szíve litániát 18.45 órától végezzük.

 Az elsőáldozások időpontja plébániánkon: július 26 és október 4.

 Kedden, június 30-án de. 10 órára várjuk hittanórára azokat a gyerekeket, akik júliusban szeretnének elsőáldozáshoz járulni, akkor is, ha más plébániához tartoznak.

 Csütörtökön, július 2-án este fél 8-tól keresztelési felkészítőt tartunk.

 Pénteken, július 3-án elsőpéntek, meglátogatjuk a betegeket.

 Vasárnap, július 5-én első vasárnap, a 12-es szentmise után szentségimádást végzünk az esti szentmiséig. Júliusi imaszándék: A nehézségben, krízisben levő családokat, özvegyekért imádkozunk.

 Vándorbölcsők igényelhetők fél évre azon családok részére, akiknek a közeljövőben kisbabájuk fog születni. Jelenleg használatban levő bölcsők is új gazdákat keresnek. További információkra a plébánia irodában tehetnek szert. A bölcsőátadás várható időpontja július 12, a szent István templomban.

Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat, vagy valamilyen évfordulót ünnepelnek. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

 Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.


SZENTMISÉK SORRENDJE

2020. JÚNIUS 29–JÚLIUS 5. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: