Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Április 4.

HIRDETÉSEK 2021. ÁPRILIS 4–11. KÖZÖTT

Mivel elsővasárnap, szentségimádás lesz 13-19 óra között.

Húsvéthétfőn a szentmisék vasárnapi sorrendben lesznek, reggel 7:30, de. 10:30, déli 12 és este 7 órától. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

Csütörtökön, 8-án az esti szentmise után szentségimádás lesz. A kijárási tilalom miatt a szentségimádást záró szentmise időpontja este 9 órától lesz.

Csütörtökön keresztelési felkészítő lesz este 19:30 órától a plébánián.

Egy három gyerekes családnak, akik a beteg nagymamát is rendezik, szükségük lenne egy hagyományos mosógépre. Ha valaki segíteni tud ebben, kérjük, jelezze a plébánián, vagy Réti Juditnál. A szállítást megoldjuk.

Idén is felajánlhatják a hívek a jövedelmi adójuk 3,5%-át valamilyen non-profit szervezetnek, intézménynek, így a Plébániának is. Az ehhez szükséges nyomtatványt elvihetik a sekrestyéből, a templom hátsó kijáratánál vagy a plébánia irodából.

Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

Kapható az irodában Jakubinyi György nyugalmazott érsek úr önéletrajzi könyve, a Magnificat!, ára 50 lej. Keresztény sajtó kapható.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2021. ÁPRILIS 5–11. KÖZÖTT

Kérem ossza meg ismerőseivel: