Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Május 10.

HIRDETÉSEK 2021. MÁJUS 10–16. KÖZÖTT

Az esti szentmisék előtt 18:45 órától májusi ájtatosságot végzünk.

Hétfőn de. 10 órától szentmise lesz a papi rekollekció alkalmából, amelyre várjuk szeretettel a híveket!

Bérmálkozói felkészítőt kedden, 11-én du. 4 órától tartjuk.

Csütörtökön, Áldozócsütörtök, Urunk mennybemenetelének ünnepe. Szentmisék reggel 7:30, de. 10:30 és este 7 órától lesznek. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

Az egyháztanács-választás május 30-án lesz megtartva.

A jövedelmi adójuk 3,5%-át ne feledjék el felajánlani valamilyen non-profit szervezetnek, akár az egyháznak is. A szükséges nyomtatványt a sekrestyében a plébánián vagy a kijáratnál elvehetik.

Kapható az irodában Jakubinyi György nyugalmazott érsek úr önéletrajzi könyve, a Magnificat!, ára 50 lej.

A vírus elleni oltási folyamat leegyszerűsödött. Lehet személyesen vagy telefonon jelentkezni az oltóközpontban. Az idős, mozgáskorlátozott személyeket az otthonukban is beoltanak a velük egy háztartásban élő hozzátartozókkal együtt. További részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

Gergely Lehel, helyi vállalkozó, a Progym egykori csapatkapitánya, jégkorong játékvezető műhelye, élete munkája semmisült meg. Kérjük, aki tud, segítsen a nehéz helyzetbe jutott családnak. A kijáratnál elhelyezett perselyekbe tehetik adományaikat. Köszönjük szépen!

Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2021. MÁJUS 10–16. KÖZÖTT


Kérem ossza meg ismerőseivel: