Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Február 19.

• Február 20-án, hétfő este 6 órától megbeszélésre várjuk a plébánia nagytermébe az elsőáldozó gyerekek szüleit.

• A Szent Miklós Egyházközség február 26-án, vasárnap 18:00 órától egy nagy közös farsangi bált szervez a gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek. Tehát várjuk az egész családot. Fél hatra várjuk a résztvevőket, 6-kor közösen, ünnepélyesen kezdjük a programokat. Részvételi díj diákoknak 5, felnőtteknek 10 lej. Lesz tombola. Akinek van olyan tombolára szánt tárgya, aminek ő is örvendene, ha megkapná, akkor hozza be a plébániára.

 Csütörtökön, február 23-án este 7 órától az unitárius imaházban lesz a városunkért való imádkozás.

 Jövő vasárnap, február 26-án főegyházmegyénk ifjúsági napja lesz. Ez alkalommal a perselyezésből gyűlt pénz az ifjúsági programokra fordítódik.  

 Férfilét és felelősség – férjek és édesapák lelki hétvégéje a Szent László emlékévbe, 2017. február 24–26. között a Jakab Antal-házban lesz Csíksomlyón.   

 A városi farsangtemető ceremónia február 26-án, vasárnap 12 órakor lesz a Népművészeti Alkotóház udvarán. Indulás a Szent Miklós-templom elől fél 12-kor.

• A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2%-ával, felajánlhatják az egyháznak, a szeretetkonyhának. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a sekrestyében, amelyeket kitöltve a plébánia irodájában kell leadni.

 Egy nyugdíjas papbácsinak szüksége lenne egy CD lejátszóra, ha valaki fel tud ajánlani egy készüléket, jelezze a plébánia irodájában. Előre is köszönjük!

• Keresztény sajtó, falinaptár kapható a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


Adományok:

A Szent Miklós-templom részére 1 névnélküli adakozó 500 lejt adott.

A templom fűtésére 1 névnélküli adakozó 40 lejt adott.

A 9-es számú karizmatikus imacsoport 170 lejt adott

A Mária Iskola imacsoportja 50 lejt adott.

A Szeretetkonyha részére 2 névnélküli adakozó 70 lejt adott.

Isten fizesse adományaikat!


2017. FEBRUÁR 20–26. közötti miserend:
miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: