Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Augusztus 20.

HIRDETÉSEK 2018. AGUSZTUS 20–26. KÖZÖTT

Aug. 22-én, szerdán, Szűz Mária Királynő ünnepén Kovács Péterben búcsús szentmise lesz du. 15 órától. Előtte 13 órától keresztutat végzünk. A házszentelést Kovács Péterben és a környékbeli hétvégi házaknál a búcsú napján is végezzük.

 Aug. 23-án, csütörtökön a Szt. József templomban örökös szentségimádás lesz 9 órától d.u. 5-ig, amit ünnepi szentmisével zárnak.

 Az idei 1 Úton Nemzetközi Zarándoknap augusztus 25-én, szombaton az édesanyákért szerveződik. Városunkból a zarándokok a következő program szerint indulnak:

– 12:30 órakor indulnak a Szent József templomtól és hozzá csatlakoznak 12:45 órától az Örmény templomtól és 13:00 órától a Szent Miklós templomtól.
– 13:30 órakor a zarándokok csoportja megáll a Szent István templomnál, és ott is lehet csatlakozni. Együtt haladunk tovább a gyergyószárhegyi Ferences templomhoz, ahol 16 órai kezdettel Tamás 
József püspök celebrálja az ünnepi szentmisét. Szeretettel hívunk, és várunk erre a zarándoklatra, és buzdítunk mindenkit, hogy imádkozzon ezért a célért.

 A 70 éves kortárstalálkozó szept. 1-én, szombaton 11 órától lesz a Szent Miklós templomban. Szeretettel várnak mindenkit!

 Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2018. AGUSZTUS 20–26. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: