Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Október 7.

HIRDETÉSEK 2018. OKTÓBER 8–14. KÖZÖTT

A Főegyházmegyei Caritas idén is megszervezi az Egymillió csillag a szegényekért szolidaritási akciót az egyházmegye több településén. Várjuk október 12-én, pénteken este 6 órára a Kultúrház előtti térre. Hívja ki a térre ismerőseit is, gyújtsanak meg egy-egy gyertyát és adományozzanak, hogy együtt segíthessünk a nehéz helyzetben lévő időseken, családokon. Az adományokból több mint 600 nehéz sorban élő család és egyedül élő idős személy részére készítettünk élelmiszercsomagokat, így tettük szebbé a karácsonyi ünnepüket. Az ők nevükben köszönjük!

 Belső iránytű keretén belül: pénteken okt. 12-én este 7 órától a Szent István Plébánián „A megkülönböztetés adománya – Divatos kísértéseink: ezoterika stb.… veszélyeiről szóló előadásra kerül sor – dr. Gál Péter előadásában.

 Okt. 13-án szombaton, 10 órától lelki napot tart Dr. Gál Péter atya a Szent István plébánián. Múltunk és jelenünk terheinek gyógyítása Jézus szeretetének megtapasztalásával témakörben. Ide is szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 Jövő héten kedden 10 órától az Agapé keresztény könyvkiadótól jönnek és lehet könyveket vásárolni, itt a plébánia udvarán.

 Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2018. OKTÓBER 8–14. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: