Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

December 10.

HIRDETÉSEK 2018. DECEMBER 10.–DECEMBER 16. KÖZÖTT

Hétfőn, december 10-én, az esti szentmise után fél 7-től szülői értekezlet tartunk az elsőáldozó gyerekek szüleivel

 Kedden, december 11-én 4 órától a bérmálkozok felkészítője lesz.

 Szerdán, december 12-én 19 órától a Szent István plébánián lesz a Belső Iránytű következő előadása Vallásosság – egyházkép – vallásgyakorlás – Közösségünk feltérképezése címmel. Előadók: Fodor Rita szociális munkás és Dr. Dániel Botond szociológus.

 Pénteken, december 14-én gyerekroráté van, biztassuk és hozzuk a gyerekeinket misére.

 Az 50. évadját ünneplő KALÁKA együttes karácsonyi koncertet tart a Szent István templomban pénteken, december 14-én este 19 órától „Szabad-e bejönni ide Betlehemmel?” címmel. Jegyek kaphatók a Figura Stúdió színház pénztárában hétköznapokon 15–18 óra között és előadás előtt a templomban. A jegyek ára 15 lej. Részletek olvashatók a kifüggesztett plakáton.

 Szombaton, december 15-én, a Fox Hoki Klub jóvoltából, korcsolyázást szervezünk a gyerekeknek. 11:30-kor gyülekező a plébánián és 12 órától a jégpályán.

 Szintén szombaton, december 15-én de. 11 órától a 80 éves kortársak hálaadó szentmiséje lesz.

 Szeretettel várnak mindenkit december 16-án, vasárnap 16 órától a Szent István templomba a Vaskertes Általános Iskola művészeti osztályainak Karácsonyváró koncertjére.

 Jövő héten hétfőtől péntekig jótékonysági ruha- és cipőakció lesz a nagy hittanteremben, de. 9–du. 5 óra között.

 Vasárnap, december 16-án Családos lelkinap lesz. Témája: hivatás és a család. A program a Szent Miklós plébánia templomban a 12 órai ünnepi szentmisével kezdődik, amelyben megáldjuk a családokat, valamint a vándorbölcső program keretében a bölcsőket, amit ünnepélyes átadása követ. A bejelentkezett családok ünnepi ebéddel a Koronában folytatják a programot. Bővebb információt a plébánia irodáján valamint a Szent Miklós plébánia Facebook-oldalán találnak.

 Kereszténysajtó, katolikus falinaptár, forgatós naptár és 2018-as Katolikus Kalendárium kapható a plébánián és a sekrestyében.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2018. DECEMBER 10.–DECEMBER 16. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: