Tanulj mások hibáiból!

Gazdasági fórum Gyergyószentmiklóson

Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége szeretettel meghívja azokat a gyergyói és környékbeli fiatalokat, akik első kézből szeretnének tájékoztatást kapni egy vállalkozás indításáról, csődhelyzetről, arról, hogy a tapasztalt munkáltatók hogyan vészelték át a vállalkozásuk során bekövetkező kudarcokat és hogyan kezdték újra.

A „Tanulj mások hibáiból” rendezvénysorozat célja a vállalkozásösztönzés, hogy fiataljaink személyes történeteket halljanak a vállalkozói sikerekről és kudarcokról, illetve gyakorlati tanácsokat kapjanak a tapasztalt vállalkozóktól. Előadóinktól izelítőt kaphatunk arról, hogy milyen külföldön dolgozni, hogyan sikerült az ott megszerzett pénzt itthon jól működő vállalkozásba fektetni.

Az előadássorozat keretében a megyei elöljárók mellett, pénzügyi, munkaügyi, valamint személyes gyakorlati példák keretében nyújtanak segítséget a helyi fiataloknak és vállalkozni vágyóknak.
A résztevők megtudhatják milyen állami támogatásokban részesülhetnek alkalmazásba lépés esetén, milyen fontos részleteket tartalmaz egy munkaszerződés és mire kell odafigyelni aláírásakor.

Helyszín: Gyergyószentmiklósi Szent István római Katolikus Plébánia II. Testvériség utca, 6 szám.

Dátum: 2017. December 13., 12:00 óra.

Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége minden érdeklődőt szeretettel vár!

Kérem ossza meg ismerőseivel: