Tisztújítást tartott a Magyar Polgári Párt gyergyószentmiklósi szervezete

Czink Attila az MPP helyi szervezetének új elnöke

2018. február 13-án tartotta tisztújító közgyűlését az MPP helyi szervezete. Vadász-Szatmári István leköszönő elnök szavait idézve „küzdelmes, mégis szép, eredményekben teljes, kihívásokkal megtűzdelt időszak volt az elmúlt néhány év”.  Mindenkit arra intett, hogy csak a pozitív dolgokra érdemes és kell emlékeznünk, hiszen eredményeket tudtunk felmutatni, ami a városvezetést illeti.

A jelenlevő tagság a párt helyi elnökének Czink Attilát, míg alelnökének Kémenes Lászlót választotta. Az ügyvezető személye is változott, mostantól Szőcs Gábor látja el ezt a feladatot. Fiatal, lendületes csapat segíti az új elnök munkáját: Lukács Orsolya, Elekes István és Antal Szabolcs személyében.

Czink Attila beszédében megköszönte a leköszönő elnökség eddigi munkáját, ugyanakkor támogatásáról biztosította a párt helyi választott képviselőit. „Fontos az új lendület csapaton belül, hiszen történelmi megvalósítások küszöbén áll városunk. Célunk és feladatunk, hogy munkánkkal segítsük a városvezetést, minden támogatást megadva, hogy eredményesen tudjanak dolgozni Gyergyószentmiklósért” – fogalmazott Czink Attila.

Szőcs Gábor a párt ügyvezetője is fontos feladatának tartja az eddig elkezdett munkát: „Továbbra is várjuk a lakók észrevételét, javaslatát, meglátását, minden segítséget szívesen fogadunk, irodánk, székházunk ajtaja mindenki számára nyitva áll, úgy az idősebb, mint a fiatalabb generáció meglátásra is kíváncsiak vagyunk”.

A Magyar Polgári Párt továbbra is segíti lakók regisztrációját, az anyaországi választásokra. A mi felelősségünk is, hogyan alakul a Kárpát-medencei magyarság sorsa, arra buzdítunk, mindenkit, hogy éljen ezzel a lehetőséggel.

Gyergyószentmiklós, 2018. 02. 15.

Szőcs Gábor
ügyvezető

Kérem ossza meg ismerőseivel: