Tudnivalók a belépőkről

A Gyergyói Hoki Klub közleménye

Amint azt korábban is közöltük, a Gyergyói Hoki Klub hazai mérkőzéseire az Erste Liga és a romániai bajnokság rájátszásában 25 lejbe kerül a belépő. A korábbiaktól eltérően nem lesz külön nyugdíjasok és nők számára kiadott jegy.

Jelezzük ugyanakkor, hogy a kisgyermekek, azaz pontosabban a 135 centiméternél kisebb gyermekek ingyen léphetnek be a meccsekre. A 135 centimétert a bejáratnál elhelyezett jelzés mutatja.

A szezon elején kiadott bérleteket az alapszakaszra, és a középszakaszra lehetett megváltani, és ezek a hátralévő romániai alapszakasz mérkőzéseken is érvényesek lesznek, de a rájátszás összecsapásaira már jegyet kell váltania az eddigi bérlet tulajdonosoknak is.

Kedvezményt jelent számukra, hogy az eddig érvényes bérletük felmutatásával az eddig lefoglalt ülőhelyükre továbbra is jogosultak. 

Az új VIP szektor ülőhelyeire megváltott arany fokozatú támogatói bérletek érvényesek maradnak a szezon végéig.

A mérkőzésekre elővételben jegyek kaphatók a Rubin szállodában (a főtéren), a Preferato üzletében (a Vaskertes iskolával szemben), a Beep T-Zone üzletben (a Virág negyed 43-as tömbház sarkán, a Maros hotel mellett), és a GYHK irodájában, a Stadion utcában.

Kérem ossza meg ismerőseivel: