Turizmusfejlesztés

Filmek túraútvonalakról

Az Orotva Egyesületnek kiemelt szándéka a turizmus fellendítése Ditróban, valamint Orotván.  Mivel a települések földrajzi helyzete lehetővé teszi a természeti turizmus kiépítését az idén a község által létrehozott turistautakra koncentrált az egyesület.

A tudatos turisztikai menedzsment azért különösen fontos a községekben, mert úgy véljük, hogy nem elég hallaniuk a külföldieknek e községekről, esetleg tudniuk földrajzi helyzetét, átutazni rajta, fel kell kínálni és be kell mutatni nekik természeti kincseinket, mindezt irányított és felügyelt keretek között.

Ezt a tevékenységet segíti elő Hargita Megye Tanácsa az Orotva Egyesületnek nyújtott támogatásával, mely támogatásból a túraútvonalakhoz tartozó filmek készültek, melyek segítik az útvonalakon való végig haladást, a könnyebb tájékozódást, sőt kedvcsinálóként is szolgálnak az útvonal bejárásához.

Ezen filmek átadására és bemutatására október 26-án reggel 9 órától kerül sor a ditrói Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Ház Konferencia termében.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kérem ossza meg ismerőseivel: