Új edzője van a Gyergyói Hoki Klubnak

Leif Strömberg Svédországból érkezik

Örömmel jelenthetjük be, hogy Leif Strömberg személyében új edzője van a Gyergyói Hoki Klubnak!

Leif Strömberg Svédországból érkezik, és több, mint 25 éves edzői tapasztalatot hoz a klubunkhoz. Tudni kell róla, hogy karrierjének legnagyobb részében hazája elitligájában és második ligás csapatoknál dolgozott. A Färjestad edzőjeként bajnoki ezüstöt szerzett Svédországban.

• Örülünk, hogy sikerült olyan edzőt találnunk a Gyergyói Hoki Klub csapatához, aki a korábbi szakmai vezető, Mikael Tisell munkáját a lehető legmagasabb szinten folytatni képes, és aki ki tudja hozni a maximumot a játékosokból.
• Örülünk, hogy elfogadta felkérésünket, biztosak vagyunk benne, hogy remek munkát fog itt végezni, szép sikereink lehetnek közösen.
hoki_ujedzo1 Új mesterünk június 3-án kezdi el a munkát Gyergyószentmiklóson, de addig is zajlik már a felkészülés az új idényre.
 • Hazai játékosaink múlt héten Mikael Tisell felügyeletével erőnléti felmérésen estek át, és jelenleg a teszteredmények alapján egyénileg összeállított speciális edzésprogramot követve dolgoznak.
• Június 3-tól következik az erőnléti felkészülés következő szakasza immár Leif Strömberg vezetésével. A szárazedzések sorozata közben júliusban két hét pihenőt kapnak a fiúk. Ezt követően július 22-én találkozik újra a csapat, majd pedig július 29-től Érden, az új Jégcsarnokban kezdődnek el a jeges edzések.
 Közben a klubvezetés az új edzőnkkel konzultálva a keret megerősítésén dolgozik, folyamatban vannak a tárgyalások több kiszemelt jégkorongozóval.
 Mindebben segítségünkre van Mikael Tisell is, aki tanácsadóként továbbra is részt vesz a Gyergyói Hoki Klub munkájában.

Kérem ossza meg ismerőseivel: