Újabb 9 utcánk újul meg

Négy év kemény munkájának gyümölcse érik sorra be: jó néhány fejlesztésünkre már megszereztük a forrásokat, megteremtettük a beruházások anyagi hátterét, túl vagyunk már számtalan adminisztráción, és végre elindulhattak a hiánypótló fejlesztések a város szinte minden pontján. Ezzel azonban korántsem járunk fejlesztési terveink végén! Számos projektterv van jelenleg is az asztalomon, a következő uniós pályázati ciklusra is már 39 projektötletet juttattunk el a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökséghez.

Városfejlesztésünk a napokban egy újabb mérföldkőhöz érkezett: 9 utca teljes felújítását tartalmazó támogatási szerződést írtuk alá a gyulafehérvári fejlesztési ügynökséggel.

A pályázat keretében útfelújítást végzünk a Testvériség sugárúton, a Tűzoltó utca teherforgalmat kiszolgáló szakaszán, a Márton Áron és az Örmény templom utcákban, valamint a Selyem, Tölgyfa, Kurta és Kőrisfa utcákban, ahol mindeddig sosem volt még aszfaltozott útfelület. Ennek keretein belül járdákat, bicikliutakat, parkolókat építünk majd, zöldövezeteket alakítunk ki, esővízelvezető-rendszert építünk és a közvilágítást is korszerűsítjük.


Nagy Zoltán polgármester

Kérem ossza meg ismerőseivel: