Valami Amerika 3

Premier előtti vetítés Gyergyószentmiklóson

A 2018-as év legsikeresebb magyar filmje végre megérkezik Erdélybe!

A VÁNDORMOZI és A TAYLOR PROJECTS bemutatja Herendi Gábor VALAMI AMERIKA 3. című filmjét, melyet már több, mint 360 ezer néző látott a magyarországi mozikban!

VA3_plakat_Ro_Hu_A3_kisA VALAMI AMERIKA 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség megjelenése, valamint Bala és Toni egymással versengő maffiabandája is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, melynek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából…?

A VALAMI AMERIKA első részét 2002-ben 529.187, a folytatását 2008-ban 448.738 néző látta a mozikban. Ezzel az eredménnyel Herendi Gábor rendező két alkotása az 1990 óta készült magyar játékfilmek mezőnyében máig előkelő helyen szerepel. Ráadásul Herendi további két filmje a MAGYAR VÁNDOR és a KINCSEM révén kimagaslóan a rendszerváltás utáni legsikeresebb magyar közönségfilm rendező, aki képes visszatérően a magyar mozinézők tömegeit megszólítani. A VALAMI AMERIKA 3-ban ráadásul igazi sztárparádé látható: a harmadik rész szereposztása nagyrészt követi az első kettő epizódét, de ezúttal számos új sztár is feltűnik a vásznon. A VALAMI AMERIKA 3 olyan kulturális tényezővé vált a magyar filmben, amely az egész filmtörténetben is párját ritkító teljesítmény.

Erdélyi premier előtti vetítés:

Április 21., szombat, 19:00 óra, Gyergyószentmiklós, művelődési ház, színházterem.

Jegyek elővételben kaphatók a Gyergyószentmiklós Művelődési Központ irodájában, munkanapokon 9:00-16:00-ig és online a www.vandormozi.ro oldalon.

Jegyek ára: 15 lej.

Jó szórakozást kínálunk és jó szórakozást kívánunk!

A VALAMI AMERIKA 3 május elején kerül országszerte a mozikba és kezdi el vetíteni a Vándormozi.

Mozizz velünk!
A magyar film érték és a mozi közösségi élmény!


A film előzetese:

Kérem ossza meg ismerőseivel: