310 gyermeket díjaztak az Ifjú tehetségek gáláján

A gyermek tehetséggel születik, de ha azt nem ápolják, elveszik

Háromszáztíz olyan kiváló képességű gyermeket díjaztak az Ifjú tehetségek gáláján, aki országos és nemzetközi nevelési versenyeken I., II., III. helyezést ért el vagy dicséretet kapott az idén. A csíkszeredai megyeháza amfiteátrumában tartott rendezvény a Hargita Megyei Tanfelügyelőség, Hargita Megye Tanácsa, valamint a Csíkszeredai Tanulók Klubja közreműködésével azért jött létre, hogy elismerjék a diákok munkáját, akik a megyét képviselték és számos díjjal gazdagították. Görbe Péter főtanfelügyelő kifejezte büszkeségét a kiváló fiatalok miatt:

– A gála azt jelenti: kiváló ünnepség. Ifjú tehetségeket ünneplünk, akiknek megadatott, hogy valamivel többek legyenek a többieknél, észrevették és értékesítették ezt a többletet, amit kaptak. Ma nemcsak a tehetséget, de a munkát is dicsérjük. Örvendünk, hogy vagytok.

IfjuTehetsegekGalajaCsikszereda2015dec11_1

A megyei tanács részéről Zonda Erika köszöntötte a diákokat, szülőket, pedagógusokat. Gratulált a fiataloknak, arra buzdítva őket, hogy merjenek nagyot álmodni, és mindennap tegyenek érte, hiszen az álmok azért vannak, hogy valóra váltsák őket. Kellő akarattal, kitartással kimagasló eredményeket lehet elérni.

A köszöntőket néhány díjazott fiatal énekes-táncos előadása követte, majd megkapta mindenki a megérdemelt oklevelet és a vele járó apróságokat.

IfjuTehetsegekGalajaCsikszereda2015dec11_2 IfjuTehetsegekGalajaCsikszereda2015dec11_3

Kérem ossza meg ismerőseivel: