82 család részesülhet tartósélelmiszer-csomagban a negyedik heti gyűjtésből

Együtt Egymásért, Szentmiklósiakért

A negyedik heti gyűjtés eredményeképp újabb 82 család részesülhet tartósélelmiszer-csomagban – a napokban hordják ki a csomagokat 

A gyűjtés negyedik hetében is sokan csatlakoztak az Együtt Egymásért programhoz. Szombaton a Sláger Centerben a Gyergyói Cukorbetegek Egyesülete, a Hargita Megyei Ifjúsági Cukorbetegek Egyesülete, a Fészek – Gyergyói Édesanyák Egyesülete és a Step Dance Sportklub fogadta örökbe a gyűjtőpontot. A városháza szociális osztályához is több civil szervezet juttatott el élelmiszeradományt, így a Lorántffy Zsuzsanna Nőegylet, a Hóvirág Néptáncegyüttes, a Pilcoop pékség, a Gyergyó TV, az Őszirózsák Idősek Klubja, a Volt Politikai Foglyok Szövetsége, a Pro Terra Alapítvány, a Gyermekek Háza, a Progym SK, valamint az unitárius egyházközség. Emellett számos magánszemély is élelmiszert adott be  a hétköznapok alatt.

A bőséges negyedik heti gyűjtés eredményeképp újabb 82 családnak juttatnak el élelmiszercsomagot a szervezők az ünnep előtt. Élelmiszercsomag készül emellett városunk 3 családi típusú gyermekotthonához, a Kós Károly iskola mellett működő délutáni foglalkoztatóhoz, és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Szent Anna Gyermekotthonához, összesen több mint száz gyermek részére. A csomagok kézbesítése még zajlik, de a szervezők  mindenképpen karácsony előtt eljuttatják mindenkihez az élelmiszereket, ezáltal segítve az ünnepi asztal előkészítését.    

Kérem ossza meg ismerőseivel: