A 7 főbűn

Blénessy Enikő vendégjátéka

Május 8-án, vasárnap este 7 órától kerül bemutatásra a a Figura Stúdió Színház stúdiótermében Blénessy Enikő egyéni műsora, A 7 főbűn. Blénessy Enikő, volt figurás színésznő jelenleg a Temesvári Állami Német Színház társulatának tagja.


7fobunAz előadásról:

Egy angyal, barmelyikünk lehetne, szorgoskodik körülöttünk. Emberek után takarít. Meglátja bennünk a rosszat. Saját, vagy mások bűneinek áldozatai vagyunk. Vagy talán nem is létezik hét főbűn, minden rossz, hiány, ami napjaink emberét súlytja visszavezethető egy hatalmas tévedésre? Talán a nézőkkel együtt válaszokat találunk, talán kívülről szemlélve magunkat sikerül megmosolyogni, egy rövid óráig, gyarlóságainkat.
És az angyalokkal mi történik? Nagymamám sokszor mondta nekem: „Beléd bújt a kisördög!” Mit volt mit tennem, megembereltem magam, átbucskáztam háromszor a fejemen, és úgy döntöttem angyalbőrbe bújok. – Blénessy Enikő


Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak kedvezményesen 10 lej. 5 fős csoport esetén a jegyek ára kedvezményesen 12 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej. Csoportkezdvezmény csak az elővételben megváltott jegyekre érvényes. Jegyek kaphatók munkanapokon 10:00 és 16:00 óra közt a Figura jegyirodájában, vagy előadás előtt a helyszínen. Telefonos helyfoglalás munkanapokon 10:00 és 16:00 óra közt a 0752-227-011-es telefonszámon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: